субота, 23. јануар 2010.

Drugi dan u Antaliji







Ekspedicija Partizana od sinoć se nalazi u Antaliji u superluksuznom hotelu RIXOS, a od danas pre podne krenulo se i sa prvim treninzima na terenima velelepnog hotelskog kompleksa. Prepodnevni trening je počeo u 9.30h uz kombinacije trčanja, ševe i loptanja.

Krenulo je prema planu i programu, ali se tako nije završilo. Sve što je stručni štab Partizana zamislio igrači su sproveli u delo, međutim, to što prvi dan u Antaliji nije protekao onako kako su se svi nadali krivi su loši vremenski uslovi.


Kiša je sačekala crno-bele u Turskoj, ne prestaje da pada već drugi dan, sva je prilika da će tako biti i tokom vikenda, pa zato i ne čudi što je popodnevni trening Goran Stevanović morao da prekine pola sata pre završetka.

Sjajno su momci odradili sve što sam od njih tražio, ali kiša je neumoljiva. I ne bi ona bila toliki problem, jer su uslovi zaista fudbalski, nego što duva jak vetar, pa tera kišu u oči objasnio je Stevanović razloge što je izabranke ranije od planiranog poslao u hotel.


Svi u stroju, pa ko izdrži! Stručni štab je nametnuo žestok ritam od prvog dana, najpre je akcenat stavljen na kondicioni deo koji su igrači odradili po instrukcijama Miše Filipovića, a zatim se prešlo na vežbe čuvanja lopte, da bi pri završetku treninga ponovo kondicioni trener vodio glavnu reč, a fudbaleri istrčavali deonice.



Нема коментара:

Постави коментар