среда, 10. фебруар 2010.

A sad „glancanje“


Posle skoro mesec dana priprema nakoh prozivke 15. jaunara, crno-beli su od danas „privremeno“ u Zemunelu gde će u hodu premostiti 3 dana, a već u petak cela ekspedicija se seli u Sloveniju (Portorož), ge će udariti „glanc“ na pripreme. Pored treninga u Portorožu, već 13.2 od 14.00h rival crno-belih biće u test meču slovenački lider na tabeli Koper. Tri dana kasnije „skoknuće“ se do Udina i odmeriti snaga sa članom Serie A Udinezeom. Biće to „prava“ generalka pred početak porvenstva, iako je za 21.2. planirano da na stadion Partizana dođe Sinđelić i zvanično otvori prolećnu sezonu u Beogradu.



Znači dva meča koja mogu mnogo da pomognu stručnom štabu da vidi gde je trenutna forma, pošto se ovoga puta nema vremena za „jurenje“ forme kroz utakmice koje slede. Naime, svi znamo da je raspored crno-belih u prvim kolim izuzetno težak i predviđa gostovanja u Čačku, Kuli, Novom Sadu...Dovoljno da se stepen mobilnosti tima podigne na najveći stepen, a i trener crno-belih Goran Stevanović smatra da tih prvih 5-6 kola mogu biti odlučujući u trci za novom duplom krunom.


Elem, danas popodne posle dana odmora od puta iz Antalije, okupili su se svi prvotimci na koje stručni štab računa u predstojećem delu prvenstva i koji će od petka put Slovenije, njih 24. Trenirali su popodne, sutra su predviđena 2 treninga, u petak jedan (iako se putuje) i već u subotu meč protiv Kopra.
Porazgovarali smo sa šefom struke Stevanovićem oko svih ovih stvari koje ovih dana iščekuju crno-bele i to na vrlo eksplicitan način.




Odgovori koje smo dobili dosta kazuju, a trener Stevanović sve iskazuje kroz dve reči: „Strpljenja, molim!“


Нема коментара:

Постави коментар