уторак, 2. март 2010.

Partizan poražen od Maribora

Crno-beli pred 5.000 gledalaca nisu uspeli da izbore "majstoricu" iako su u više navrata imali priliku da čak i ubedljivo pobede. Maribor je bio bolji u prvoj trećini kada je i poveo sa 1:0 golom Ankersta u devetoj sekundi!

Hokejaše Partizana predvođene Markom Milovanovićem to nije uzdrmalo ali nisu uspeli da do kraja trećine izjednače.


Ipak, ono što im nije pošlo za rukom u prvih 20 minuta, nadoknadili su u sedmom minutu drugog nastavka. Posle sjajnog prodora po levoj strani, pak je upućen ka usamljenom Milovanoviću kome nije bilo teško da u 7. minutu izjednači. Gol je dodatno podigao ionako raspevane navijače Partizana, te su nastavili da bodre klub. Uprkos tome, druga trećina završena je rezultatom 1:1.

Slovenci su nagovestili rasplet brzim golom na početku poslednje deonice igre, ali se igrači Partizana nisu predavali. U poslednjih pet minuta viđen je fantastičan hokej pun prilika, od kojih su crno-beli preko Marka Andrea Furnijea iskoristili jednu i izjednačili na 2:2. Oduševljenje na ledu i na tribinama potrajalo je samo tri minuta, jer je Maribor u poslednjih 60 sekundi meča iznenadio Partizan i još jednim golom raspršio sve nade Beograđana da mogu do produžetaka.

Prava je šteta što su hokejaši Partizana u prvom meču propustili priliku da izbore produžetke, kada su primili gol u poslednjoj sekundi. Ipak, beogradski klub u potpunosti je opravdao očekivanja svojim ovogodišnjem učešćem u Slohokej-ligi.

Нема коментара:

Постави коментар